Menu
Ajax rondt verlenging contracten af

Ajax rondt verlenging contracten af

Ajax heeft de contractverlengingen van Daley Blind en Joël Veltman formeel afgerond. Beide spelers tekenden vandaag hun nieuwe overeenkomst. Op respectievelijk 22 april 2013 en 6 juni 2013 maakte Ajax reeds melding van deze contractverlengingen.

Blind, geboren op 9 maart 1990 in Amsterdam, is afkomstig uit de jeugdopleiding van Ajax. De linksbenige international speelde tot nu toe 98 officiële wedstrijden in het eerste elftal van Ajax, hij scoorde daarin twee doelpunten. De nieuwe en verbeterde verbintenis is ingegaan op 1 juli 2013 en loopt tot en met 30 juni 2016.

Veltman, geboren op 15 januari 1992 in Velsen, is eveneens afkomstig uit de jeugdopleiding van Ajax. De rechtsbenige centrale verdediger speelde tot nu toe 11 officiële wedstrijden in het eerste elftal van Ajax. De nieuwe en verbeterde verbintenis is ingegaan op 1 juli 2013 en loopt tot en met 30 juni 2017.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Frank de Boer en Joël Veltman. Frank de Boer en Joël Veltman.
Daley Blind zet zijn handtekening onder zijn nieuwe contract. Daley Blind zet zijn handtekening onder zijn nieuwe contract.
Joël Veltman toont zich tevreden met zijn nieuwe overeenkomst. Joël Veltman toont zich tevreden met zijn nieuwe overeenkomst.
Edwin van der Sar, Michael Kinsbergen, Marc Overmars, Joël Veltman, Frank de Boer en Jeroen Slop. Edwin van der Sar, Michael Kinsbergen, Marc Overmars, Joël Veltman, Frank de Boer en Jeroen Slop.
Daley Blind met Frank de Boer en de directie van Ajax. Daley Blind met Frank de Boer en de directie van Ajax.