Menu
Ajax & SDA verlengen samenwerking

Ajax & SDA verlengen samenwerking

Ajax en drukwerkspecialist SDA Print+Media hebben zaterdag hun suppliersovereenkomst verlengd. Reeds eerder werd een mondeling akkoord bereikt, maar voor de wedstrijd om de Johan Cruijffschaal, werd de 3-jarige overeenkomst die loopt tot en met 30 juni 2014 ondertekend.

Commercieel directeur Henri van der Aat reageert verheugd: ,,Wij zijn content de samenwerking met SDA Print+Media te hebben verlengd. Naast de ontvangst van een financiële injectie, laten wij zien dat wij met de continuering van deze vertrouwde samenwerking onze suppliers lange tijd weten te binden. SDA Print+Media is namelijk al sinds 2007 onze partij voor kwaliteitsdrukwerk en aanverwante diensten.”

Commercieel directeur van SDA Rene de Boer is content met de contractverlenging en vooral ook trots op het Amsterdamse karakter van de drukwerkspecialist. ,,Wij zijn een erg sportminded bedrijf’’, vertelt De Boer, die zich volledig kan vinden in de woorden van Van der Aat. ,,SDA Print+Media, voorheen Stadsdrukkerij Amsterdam, is inderdaad al vier seizoenen een begrip als official supplier van Ajax. De club is binnen en buiten ons bedrijf een verbindende factor’’, legt De Boer uit.

Rene de Boer (links) en Mickey Gudde (rechts) van SDA flankeren Ajax' commercieel directeur Henri van der Aat bij de contractverlenging. Rene de Boer (links) en Mickey Gudde (rechts) van SDA flankeren Ajax' commercieel directeur Henri van der Aat bij de contractverlenging.

,,Zowel op de werkkvloer als met relaties wordt veel over Ajax gesproken. Als ‘bonkig, stoer en af en toe ook ondeugend Amsterdams bedrijf staan wij ook graag klaar voor Ajax en staan wij voor méér dan drukwerk alleen. Wij drukken onder meer de Ajax Kick Off, verzorgen de seizoenkaartmailing en ontwerpen en drukken het jaarverslag van Ajax. Verder zullen wij de komende jaren verder worden betrokken en ingezet bij het drukwerk van de voetbalclub waar wij fan van zijn! Wij zijn dan ook blij dat onze vertrouwde kwaliteit van drukwerk en aanverwante diensten, de komende drie jaar aan Ajax geleverd mag gaan worden. Wij zijn er trots op dat we ons met Ajax verbinden.”

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/ Gerard van Hees

Kijk hier voor meer informatie over SDA