Menu

Ajax Sinterklaasfeest

Sint Nicolaas komt weer naar ons land en zal ook dit jaar de kleine Ajax-fans niet zal vergeten. Daarom viert de Sint dit jaar zijn verjaardag op meerdere plaatsen in Nederland, in elk geval op zaterdag 30 november in Amsterdam en Etten-Leur en woensdag 4 december in Hardenberg.

Het Grote Sinterklaasfeest begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. Naast het bezoek van Sinterklaas kun je deze middag genieten van een goochelaar, lekker eten en zul je af en toe schudden van het lachen door de gekke clowns!

Verkleed je voor de Sint & maak kans op een prijs
Kom verkleed naar dit Ajax Sinterklaasfeest en maak kans om een keer te scoren in de Amsterdam Arena!! Degene die het mooist is verkleed, wint deelname aan de Shoot Out* en komt in de 2e helft van dit seizoen al in actie in de Arena.

Kosten
Het feest is bedoeld voor kinderen van 4 – 11 jaar. De kosten bedragen 3 euro voor kinderen van SVA-leden of Ajax Kids Club-leden. Iedereen mag één introducé meenemen. Hij/zij betaalt dan 8,00 euro.

Maak het bedrag vóór 15 november a.s. over op rekeningnummer 52.03.63.442 t.n.v. Supportersvereniging Ajax te Amsterdam, o.v.v. Sinterklaasfeest, naam en lidnummer deelnemer(s).

Eerst aanmelden
Om teleurstelling te voorkomen moet je je wel eerst aanmelden anders weet de Sint natuurlijk niet dat je er zult zijn. Stuur vóór 8 november aanstaande een e-mailtje naar kidsclub@ajax.nl.

Zet in het onderwerp van je mail ‘Sinterklaasfeest’. Vergeet niet je lidnummer (evt. van ouder), naam, adres, telefoonnummer te vermelden. Als je een introducé wilt meenemen, dan kun je hem/haar tegelijk aanmelden.

Nadat je je hebt ingeschreven, krijg je van ons een bevestigingsbrief met daarin het exacte programma, een routebeschrijving en verdere belangrijke informatie.

Wil je meer weten? Stuur dan een mailtje naar kidsclub@ajax.nl.

Assistentie gevraagd
Voor de locaties Etten-Leur en Hardenberg zijn wij nog op zoek naar enthousiaste ouders die een handje willen helpen om dit feest tot een groot succes te maken. Geïnteresseerd? Meld u dan aan als vrijwilliger. U kunt dit aangeven op de aanmelding van uw zoon/dochter. De organisatie neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

* De shoot out is een penalty shoot out die wordt gespeeld in de rust van iedere Ajax thuiswedstrijd in de competitie.