Menu
Ajax Skybox Golftoernooi groot succes

Ajax Skybox Golftoernooi groot succes

Meer dan 60 genodigden sloegen dinsdag 21 april af tijdens de eerste editie van het Ajax Skybox Golftoernooi. Op de schitterende en uitdagende 18 holes van The International in Badhoevedorp werden de Skyboxhouders tot het uiterste getest.

Blij verrast waren de aanwezigen met het meespelen van Ajax-coryfeeën Ronald de Boer, Rob en Richard Witschge en Aron Winter. Hun balgevoel kwam op de snelle greens goed van pas, maar was helaas net niet voldoende om in de prijzen te vallen. Ajax' directeur marketing Edwin van der Sar speelde met alle flights een hole mee en verzorgde aansluitend de prijsuitreiking.

De Ajax-relaties werden ontvangen met een lunch en op hole 1 vereeuwigd met de Champions League-trofee uit 1995. Hoewel de 'cup met de grote oren' niet tot de vele mooie prijzen voor de winnaars behoorde, trok hij ieders aandacht.

De zonovergoten dag werd afgesloten met een gezellige borrel en walking diner op het terras, waarna de relaties nieuwe ervaringen en contacten rijker huiswaarts keerden.

Bent u geïnteresseerd in verdere informatie over Skyboxen of de verschillende zakelijke concepten die Ajax te bieden heeft, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Business Relations via business@ajax.nl of 0900-232252.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Gerard van Hees

Voorafgaand aan de start werd de groep welkom geheten door Ronald de Boer en Sipko Adriaansen. Voorafgaand aan de start werd de groep welkom geheten door Ronald de Boer en Sipko Adriaansen.
Op hole 1 stond de Champions League klaar om mee op de foto te gaan, zo ook voor het team met Richard Witschge. Op hole 1 stond de Champions League klaar om mee op de foto te gaan, zo ook voor het team met Richard Witschge.
Halverwege de 18 holes een korte pauze voor de flight met Aron Winter om op krachten te komen. Halverwege de 18 holes een korte pauze voor de flight met Aron Winter om op krachten te komen.
Gerrit Verwelius (Verwelius Bouwen) behoorde tot de winnaars die uit handen van Edwin van der Sar, Rob Witschge en Ronald de Boer een prijs ontvingen. Gerrit Verwelius (Verwelius Bouwen) behoorde tot de winnaars die uit handen van Edwin van der Sar, Rob Witschge en Ronald de Boer een prijs ontvingen.
Nieuwe contacten werden opgedaan tijdens de afsluitende borrel op het geweldige terras van The International. Nieuwe contacten werden opgedaan tijdens de afsluitende borrel op het geweldige terras van The International.