Menu
Ajax sluit contract met Sportfive

Ajax sluit contract met Sportfive

Ajax heeft een tweejarig contract met Sportfive gesloten. Het sportmarketingbureau gaat trainingskampen en oefenwedstrijden voor Ajax organiseren.

Sportfive zal de komende twee jaar een trainingskamp van een week en enkele oefenduels tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen organiseren. In nauw overleg met Ajax zal Sportfive zaken als geschikte trainingslocaties en enkele oefentegenstanders vastleggen. Uiteraard geheel op maat gesneden naar de wensen van Ajax. Dankzij de samenwerking met Sportfive is Ajax de komende jaren voor een deel in het oefen- en trainingsprogramma van de voorbereiding voorzien.

In de loop der jaren heeft Sportfive een uitstekende reputatie opgebouwd. Het sportmarketingbureau organiseert ook trainingskampen en oefenduels voor Europese grootmachten als Real Madrid en Liverpool. De nationale teams van Servië en Griekenland laten door Sportfive hun trainingskamp in aanloop naar het WK in Zuid-Afrika regelen.

,,We zijn content dat we een samenwerking met Sportfive zijn aangegaan”, zegt Henri van der Aat, commercieel directeur van Ajax. ,,Het is belangrijk om een goede partner te hebben die een trainingskamp en oefenduels voor ons kan organiseren. Alles moet bij Ajax perfect georganiseerd zijn. Met Sportfive hebben we er dankzij hun kennis en expertise een prima partner bij om een gedeelte van de seizoensvoorbereiding van Ajax vlekkeloos te organiseren.”

Tekst: Ajax.nl