Menu
Ajax sluit partnership met Coca-Cola

Ajax sluit partnership met Coca-Cola

Ajax en Coca-Cola Enterprises Nederland hebben deze week een overeenkomst getekend. Beide partijen werken samen in een 'Official Suppliership', dat het afgelopen seizoen al operationeel was en een looptijd heeft tot 30 juni 2015.

John Brands, Country Director van Coca-Cola Enterprises Nederland is blij met de samenwerking. ,,Coca-Cola omarmt voetbal wereldwijd. De koppeling tussen beide merken is dan ook snel gemaakt. We zijn er trots op dat de beroemde Ajax-jeugdopleiding kiest voor onze sportdrank Aquarius, om spelers energie te geven en bovenal hun vochtniveau aan te vullen bij het verrichten van topprestaties. We kijken uit naar een sportieve samenwerking."

Edwin van der Sar, directeur Marketing van Ajax, is eveneens blij met het aantrekken van de multinational: ,,Het is geweldig dat wij een grote naam als Coca-Cola hebben toegevoegd aan het rijtje van official suppliers. Op sportpark de Toekomst is Aquarius beschikbaar voor de jeugdelftallen en het vrouwenteam, bovendien is er voor alle elftallen water van Chaudfontaine. Aquarius is tevens als extra sponsor verbonden aan ons internationale jeugdtoernooi, de Aegon Future Cup. Met Coca-Cola is de Ajax’ sponsorpiramide verrijkt met wederom een prachtig A-merk.”

Tekst en foto's: Ajax.nl

John Brands (Country Director van Coca-Cola Enterprises Nederland) en Michael Kinsbergen (algemeen directeur Ajax) ondertekenden vrijdagmiddag het contract. John Brands (Country Director van Coca-Cola Enterprises Nederland) en Michael Kinsbergen (algemeen directeur Ajax) ondertekenden vrijdagmiddag het contract.