Menu
Ajax sluit partnership met Jupiler

Ajax sluit partnership met Jupiler

Ajax en Jupiler hebben overeenstemming bereikt over een samenwerkingsverband. Het contract met het biermerk gaat in per 1 augustus aanstaande en loopt tot en met 30 juni 2015, met de wederzijdse intentie om de overeenkomst met nog twee jaar te verlengen.

Manisha Thakker, Country Director AB InBev Nederland: ,,Jupiler en Ajax hebben elkaar zeer snel gevonden: een spontane klik tussen voetbal en bier, tussen Ajax en Jupiler, maar ook tussen de verschillende teams. Dit is een voorproefje van de geweldige samenwerking die we samen tegemoet gaan. We zijn dan ook ontzettend trots, enthousiast en gedreven en proosten vandaag samen met de vele Ajacieden!”

Commercieel directeur Henri van der Aat: ,,Wij zijn zeer content dat een groot merk als Jupiler, dat onderdeel uitmaakt van de grootste bierbrouwer ter wereld, ervoor kiest om te investeren in een samenwerking met Ajax. Er zijn goede afspraken gemaakt aangaande verschillende aantrekkelijke activiteiten. We kijken met volle tevredenheid terug op de jarenlange samenwerking met Amstel. Het contract liep af en wij zijn ons daarom gaan oriënteren. Zo raakten we met Jupiler in gesprek. In de huidige tijd waarin sponsoring onder druk staat, is het mooi dat we deze samenwerking hebben kunnen sluiten.”

Tekst en foto's: Ajax.nl