Menu
Ajax sluit seizoen af met trip Curaçao

Ajax sluit seizoen af met trip Curaçao

De spelers van Ajax hebben komende week geen training. De Ajacieden hervatten de training op maandag 17 mei en reizen een dag later af naar Curaçao, waar Ajax aan de Chippie Polar Cup deelneemt. Daarmee sluit Ajax het seizoen 2009-2010 af.

Ajax verblijft van 18 tot en met 25 mei in Curaçao. Het team van Martin Jol speelt daar twee duels. Op 21 mei speelt Ajax om 21.00 uur lokale tijd tegen Huventut Fortuna. Twee dagen later, op 23 mei, treft Ajax op de finaledag de winnaar van NEC – Dutch Caribbean Stars. De Ajacieden spelen, afhankelijk van het resultaat van de wedstrijd tegen Huventut Fortuna, om derde/vierde plaats (19.00 uur) of de toernooiwinst (21.00 uur).

De internationals met verplichtingen zullen tijdens deze reis ontbreken. De selectie zal daarom worden aangevuld met enkele talenten. Bryan Roy, volgend seizoen samen met Albert van der Dussen trainer van Jong Ajax, zal vanwege de aanwezigheid van de talenten (alleen voor deze trip) als extra lid aan de technische staf worden toegevoegd.

Tekst en beeld: Ajax.nl