Menu

Ajax sluit sponsorovereenkomst met HE - BXF New Business B.V.

Vandaag hebben Ajax en HE - BXF New Business B.V. een overeenkomst gesloten met de looptijd van drie jaar. Echter na één jaar zal de samenwerking geëvalueerd worden. BXF New Business B.V. heeft als doel om de naam- en propositiebekendheid van het merk HE in Nederland te vergroten, gebruik makend van marketing communicatie mogelijkheden van Ajax.

Naast de sponsorovereenkomst heeft BXF New Business B.V. tevens de wereldwijde licentieovereenkomst getekend voor officiële Ajax-producten voor multimedia en elektronische apparatuur. BXF New Business directeur Veenemans ziet veel mogelijkheden voor zijn bedrijf: “BXF New Business heeft al een aantal internationale concerns bereid gevonden voor de distributie van Ajax-producten, vooral in Azië.”

HE – BXF New Business/Boxford Holland B.V.- is een Nederlandse importeur en fabrikant van multimedia, klimaat- en huishoudelijke apparatuur. Sinds 1990 levert BXF Holland apparatuur van de merken: HE, SMC, Holland Electro, Provision en JDB aan grootwinkelbedrijven en de Electro Speciaal Handel in heel Europa. Boxford Holland heeft in het jaar 2003 een omzet gerealiseerd van bijna 100 miljoen euro. Het bedrijf telt circa 45 medewerkers.