Menu
Ajax speelt UEL-finale in nieuw 2017-2018 thuistenue

Ajax speelt UEL-finale in nieuw 2017-2018 thuistenue

Ajax speelt woensdag de finale van de UEFA Europa League in het 2017-2018 thuistenue. Het nieuwe thuisshirt is geïnspireerd op het shirt waarin Ajax begin jaren ‘70 grote Europese successen vierde. Opvallend zijn de kenmerkende ronde, witte kraag en de subtiele zilveren strepen op de zijkant van het shirt.

Traditiegetrouw is de rode verticale baan over het midden van het shirt de meest herkenbare factor, met drie witte Andreaskruisen in de nek als toevoeging.

Zilveren strepen en rode Andreaskruisen
Het thuistenue bestaat daarnaast uit een wit broekje en witte kousen. Op het broekje komen, in lijn met het shirt, de zilveren drie strepen terug. Deze lopen ook gedeeltelijk over in de kousen. Verdere elementen die bij de kousen in het oog springen zijn de rode rand en de 3 welbekende Andreaskruisen, ook in rood.

Nu online verkrijgbaar
Het nieuwe thuistenue plus de bijbehorende trainingscollectie is per direct te bestellen via Ajaxshop.nl. Vanaf dinsdag 23 mei start ook de verkoop van het thuistenue en trainingscollectie in de Official Ajax Fanshop bij de Amsterdam ArenA.

Het nieuwe thuisshirt = ❌❌❌.
Ajax = ❌❌❌.

Bestel het nieuwe thuistenueTrainingscollectieNieuwe trainingscollectie