Menu
Ajax Sponsordag bij BDO

Ajax Sponsordag bij BDO

Een aantal keren per jaar komen de Ajax-sponsoren bij elkaar. Soms bij Ajax, maar soms ook op locatie. Dit keer was BDO Accountants & Adviseurs de gastheer van de eerste sponsordag van het seizoen.

Na een gezamenlijke lunch werd er afgetrapt door hoofd sponsoring van Ajax, Menno Geelen. Hij zoomde onder meer in op de CPM Marketing Cijfers van Ajax, de kijkcijfers van Ajax TV wereldwijd en mogelijkheden rondom bedrijfsclinics op de Toekomst. Vervolgens nam commercieel directeur Henri van der Aat het woord. Hij gaf een toelichting op het totale commerciële beleid van Ajax. Diverse onderdelen werden toegelicht, waaronder de visie op ticketverkoop en de stappen die daarbij worden doorlopen.

Na de pauze kwam Peter Res (sportvoedingsdeskundige van Ajax) aan het woord over de wijzigingen die de club in voeding van de selectie heeft doorgevoerd. Variatie in eten was hierin de leidraad en het belang van goede voeding in relatie tot topsport vormde een belangrijk onderdeel in zijn presentatie. Het traditionele beeld van pasta als ideale sportvoeding werd door het verhaal van Peter Res doorbroken.

Menno Geelen opent de Ajax Sponsordag. Menno Geelen opent de Ajax Sponsordag.

Als gastheer van de sponsordag nam Hans de Rooij, partner van BDO Amstelveen, het woord en gaf hij het toelichting op de core business van BDO: Accountantscontrole, financieel- & belasting-advies en samen met de klant subsidiemogelijkheden bekijken. BDO is erg sport minded en gaf een toelichting op de samenwerking met Jupiler League clubs, Ajax, PSV en de wijze waarop sponsoring ingezet wordt door het bedrijf. De aanwezigen kregen een preview van de digitale variant van het sportief verslag en werden uitgenodigd tot het invullen van een sportquiz.

Als afsluiting werden alle aanwezigen uitgenodigd om een bezoek te brengen aan Wijngaard de Amsteltuin op steenworp afstand van het kantoor van BDO. Hier werd door initiatiefnemer Jan Schake op bevlogen wijze verteld over de Nederlandse wijnbouw en kon de verse oogst geproefd worden. Als één van de partners van de Wijngaard bracht BDO op mooie wijze een afsluiting aan de sponsordag na het overhandigen van enkele prijzen aan de winnaars van de sportquiz.

Tekst en foto's: Ajax.nl

Hans de Rooij was met BDO gastheer van de Ajax Sponsordag. Hans de Rooij was met BDO gastheer van de Ajax Sponsordag.
Jan Schake vertelt in de Amsteltuin over zijn wijngaard. Jan Schake vertelt in de Amsteltuin over zijn wijngaard.
Wijnproeven in de Amsteltuin. Wijnproeven in de Amsteltuin.