Menu
Ajax staat stil bij verjaardag

Ajax staat stil bij verjaardag

Spelers, trainers en medewerkers van Ajax vierden maandagmiddag gezamenlijk de 113e verjaardag op de Toekomst met een feestelijke lunch. Marketing-directeur Edwin van der Sar opende de maaltijd en clubman en teammanager van Ajax 1 David Endt sprak mooie woorden over Ajax.

Veel selectiespelers waren niet op de Toekomst aanwezig. Liefst zeventien Ajacieden zijn opgeroepen voor hun nationale team. Tel daarbij op dat diverse A-selectiespelers vanavond met Jong Ajax meedoen en je houdt niet heel veel jongens meer over. Degenen die er wel waren schoven gezellig aan in het fraaie restaurant op het jeugd- en trainingcomplex.

Directeur marketing Edwin van der Sar opende de lunch waarbij hij iedereen feliciteerde met het 113-jarige bestaan van Ajax. ,,We hebben een fantastische historie en hopelijk kunnen we daar nog een hoop moois aan toevoegen", zei de Ajacied.

Van der Sar introduceerde David Endt om iets te vertellen over de clubgeschiedenis. Endt herdacht in zijn woordje de onlangs overleden Wim Schoevaart. Endt sprak namens velen toen hij zei dat Schoevaart zeer wordt gemist bij de club en dat iedereen het gevoel van hem over de eenheid binnen de club moet vasthouden. ,,We zijn één team met één doel!", sprak Endt.

Op naar de 114 jaar!

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

David Endt spreekt mooie woorden op Ajax 113e verjaardag. David Endt spreekt mooie woorden op Ajax 113e verjaardag.
De Toekomst was het decor van de feestelijke verjaardagslunch. De Toekomst was het decor van de feestelijke verjaardagslunch.