Menu
Ajax start vierde week voorbereiding

Ajax start vierde week voorbereiding

Ajax trainde maandag voor het eerst dit seizoen op de trainingsvelden naast de ArenA. Dit omdat er op sportcomplex de Toekomst nog het een en ander verbouwd wordt.

De selectie keerde zaterdag terug uit De Lutte en begon maandag aan de vierde trainingsweek in voorbereiding op het nieuwe seizoen. Er werd gewerkt in twee groepen. De ene groep (met veel verdedigers) werkte binnen aan stabiliteit en balans. De andere groep (met veel aanvallers) was buiten en concentreerde zich op passing en afwerking op doel. Na verloop van tijd wisselden de twee groepen elkaar af. Alleen de keepers - Maarten Stekelenburg, Kenneth Vermeer en nieuwe aanwinst Jeroen Verhoeven - bleven de hele training buiten.

Albert Luque trainde maandag ook weer mee met Ajax 1. Hij is terug uit Spanje. George Ogararu deed eveneens mee bij het team van Martin Jol. Afgelopen week trainde de Roemeen nog mee bij Jong Ajax.

Ajax 1 traint ook dinsdag naast de ArenA. Toeschouwers kunnen deze oefensessie bekijken vanaf de noordzijde van de trainingsvelden (aan de kant van het Supportershome). Aanvang is 10.30 uur.

Maarten Stekelenburg, Kenneth Vermeer en Jeroen Verhoeven verdedigden om beurten het Ajax-doel. Maarten Stekelenburg, Kenneth Vermeer en Jeroen Verhoeven verdedigden om beurten het Ajax-doel.
Ook de sprongkracht en koptechniek kwamen aan bod. Ook de sprongkracht en koptechniek kwamen aan bod.
Rob Wielaert haalt uit. Rob Wielaert haalt uit.
Rasmus Lindgren was goed bezig tijdens de training. De Zweedse middenvelder passeert hier Maarten Stekelenburg. Rasmus Lindgren was goed bezig tijdens de training. De Zweedse middenvelder passeert hier Maarten Stekelenburg.
Evander Sno neemt de bal mee richting achterlijn en geeft dan voor. Evander Sno neemt de bal mee richting achterlijn en geeft dan voor.