Menu
Ajax start voorbereiding op PEC

Ajax start voorbereiding op PEC

Ajax is woensdag aan de voorbereiding op de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle begonnen. Frank de Boer had de spelers na de gewonnen wedstrijd tegen FC Twente bewust drie dagen vrij gegeven om van het zware programma te herstellen. Met negen finales voor de boeg, elk duel is een finale in deze titelstrijd, begonnen de spelers met een frisse kop aan het slotstuk van het seizoen.

De spelers verschenen woensdag twee keer op het trainingsveld. In de ochtenduren werkten de spelers ieder een individuele training af. Later op de dag stond er een openbare groepstraining op het programma. Behalve de geblesseerde Ryan Babel, Davy Klaassen, Isaac Cuenca en Mitchell Dijks was de groep compleet. Dijks raakte afgelopen maandag in de wedstrijd van Jong Ajax tegen Jong NEC geblesseerd aan zijn enkel. Het is nog niet duidelijk op hij dit weekend inzetbaar is tegen PEC Zwolle.

Naast alle fans was ook de Russische vice-premier Arkady Dvorkovich bij de training aanwezig. De hoogwaardigheidsbekleder was in Amsterdam in het kader van het WK 2018 dat in Rusland wordt gehouden. Hij had onder meer een afspraak in de Amsterdam ArenA.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Gerard van Hees

Na drie vrije dagen hervatte Ajax woensdag de training. Na drie vrije dagen hervatte Ajax woensdag de training.
Keeperstrainer Carlo l'Ami had vier keepers onder zijn hoede tijdens de training. Keeperstrainer Carlo l'Ami had vier keepers onder zijn hoede tijdens de training.
De Russische vice-premier Dvorkovich bracht een bezoek aan de training. De Russische vice-premier Dvorkovich bracht een bezoek aan de training.
Jody Lukoki in de weer met de bidon. Jody Lukoki in de weer met de bidon.
Er waren veel fans aanwezig bij de open training.g. Er waren veel fans aanwezig bij de open training.g.
Niklas Moisander probeert Kolbeinn Sigthórsson af te stoppen. Niklas Moisander probeert Kolbeinn Sigthórsson af te stoppen.
Christian Eriksen in duel met Thulani Serero. Christian Eriksen in duel met Thulani Serero.