Menu
Ajax start voorbereiding op Slavia Praag

Ajax start voorbereiding op Slavia Praag

Ajax is maandag begonnen met de voorbereiding op het UEFA Cupduel met Slavia Praag. De selectie werkte een lange training af. Gabri deed weer mee met de groep.

Miralem Sulejmani maakt zich breed tijdens een van de partijtjes op de maandagtraining. Miralem Sulejmani maakt zich breed tijdens een van de partijtjes op de maandagtraining.

Gabri is hersteld van de enkelblessure waar hij de afgelopen twee weken last van had. De Spaanse middenvelder deed maandag weer alle oefeningen mee met zijn collega’s. Ook bij de grote partijvormen kon hij voluit gaan. Eyong Enoh deed het wat rustiger aan tijdens de eerste training van de week. Terwijl zijn collega’s zich vermaakten met diverse kaatsoefeningen en partijvormen, hield de Kameroener het uit voorzorg bij een looptraining. Enoh heeft lichte hamstringklachten.
Ismaïl Aissati is sinds dit weekend ook weer te vinden bij zijn collega’s op het trainingsveld naast de ArenA. De aanvallende middenvelder herstelt van een knieblessure. Hij deed precies een week geleden nog mee met Jong Ajax tegen Jong FC Groningen, maar kreeg na dat duel last van een kleine terugslag. Aissati trainde maandag net als Enoh nog niet met de groep mee. Hij deed veel loopwerk en enkele individuele oefeningen met de bal.
Ismaïl Aissati werkte apart van zijn collega's aan zijn herstel. Ismaïl Aissati werkte apart van zijn collega's aan zijn herstel.

Ajax werkt dinsdag om 11.00 uur zijn laatste training af in aanloop naar het thuisduel met Slavia Praag. Hoewel de ploeg van Marco van Basten al geplaatst is voor de derde ronde van het UEFA Cuptoernooi, is het belangrijk dat er wordt gewonnen. Hoe hoger Ajax eindigt in de poule, hoe groter de kans is op een gunstige loting. Kortom: Ajax heeft al zijn supporters nodig tegen Slavia Praag. Er zijn nog kaartjes verkrijgbaar en er geldt voor Ajax - Slavia Praag geen Club Cardverplichting.
Ajax – Slavia Praag bijwonen?
Kijk hier voor meer informatie over de kaartverkoop >>

Ook Eyong Enoh trainde niet met de groep mee. Hij heeft lichte hamstringklachten. Ook Eyong Enoh trainde niet met de groep mee. Hij heeft lichte hamstringklachten.
Gabri hervatte de groepstraining. Hier kaatst hij met Miralem Sulejmani. Gabri hervatte de groepstraining. Hier kaatst hij met Miralem Sulejmani.
Ajax bereidt zich voor op de confrontatie met Slavia Praag, de club die afgelopen seizoen in de voorronde van de Champions League nog te sterk bleek voor de Amsterdammers. Ajax bereidt zich voor op de confrontatie met Slavia Praag, de club die afgelopen seizoen in de voorronde van de Champions League nog te sterk bleek voor de Amsterdammers.
Siem de Jong en Jan Vertonghen zetten druk op Dennis Rommedahl en Leonardo. Siem de Jong en Jan Vertonghen zetten druk op Dennis Rommedahl en Leonardo.