Menu
Ajax start voorbereiding op topper

Ajax start voorbereiding op topper

Na de vrije maandag bereidt Ajax zich sinds dinsdag voor op de topper tegen PSV. Zondag komt de nummer twee uit de Eredivisie op bezoek in de Amsterdam ArenA. De belangen zijn groot. Bij winst nadert Ajax de Eindhovenaren tot op één punt.

Zoals meestal gebruikelijk dit seizoen is dinsdag de dag waarop de Ajax-supporters welkom zijn op de Toekomst. Zeker in aanloop naar de kraker tegen PSV wisten de fans het sportcomplex van Ajax te vinden. Het voorzichtige lentezonnetje maakte het verblijf extra aangenaam. De aanwezigen zagen onder meer Luis Suarez aan het werk. De Uruguayaanse captain van Ajax keert zondag terug in de selectie van Martin Jol. Afgelopen weekeinde, in de met 3-0 gewonnen uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam, ontbrak de Ajacied nog wegens een schorsing.

Ajax – PSV wordt zondag vanaf 16.30 uur gespeeld in een uitverkochte Amsterdam ArenA.

Volg Ajax deze week op weg naar de topper via Ajax.nl en Ajax TV

Foto's en tekst: Ajax.nl

Onder de ogen van Martin Jol en Danny Blind houdt Oleguer de bal koppend hoog. Onder de ogen van Martin Jol en Danny Blind houdt Oleguer de bal koppend hoog.
Ajax zette vanmorgen op de Toekomst de eerste stap richting de topper tegen PSV. Ajax zette vanmorgen op de Toekomst de eerste stap richting de topper tegen PSV.