Menu
Ajax steunt 3FM Serious Request

Ajax steunt 3FM Serious Request

Ajax steunt de actie van 3FM Serious Request. Voorafgaand aan de UEFA Champions Leaguewedstrijd Ajax - Real Madrid overhandigde Derk Boerrigter namens de Ajax Foundation een gesigneerd shirt voor de veiling. In de week voor Kerst sluiten de DJ’s Coen Swijnenberg, Timur Perlin en Gerard Ekdom zich op in het Glazen Huis in Leiden en draaien muziek voor het goede doel.

Terwijl de Ajacieden het veld betraden voor de warming-up kreeg Coen Swijnenberg uit handen van Derk Boerrigter een ingelijst Ajax-shirt en een Ajax-bal overhandigd. Alle spelers hebben hun handtekeningen gezet op beide veilingitems voor de jaarlijkse actie Serious Request van 3FM. Swijnenberg is blij met de support van Ajax. ,,Dit zijn prachtige items voor de veiling. Vorig jaar werkte Ajax ook al mee toen we in Eindhoven zaten. Het shirt heeft toen heel veel geld voor het goede doel opgeleverd. Hopelijk levert het dit jaar opnieuw een mooi bedrag op.”

3FM en het Rode Kruis zetten zich elk jaar samen in om een stille ramp onder de aandacht te brengen. 3FM Serious Request 2011 vraagt aandacht voor moeders die geraakt zijn door oorlog- of conflictsituaties. Vanuit het Glazen Huis focust 3FM zich op deze drijvende maar zeer kwetsbare kracht van het gezin.

De DJ, bekend van de Coen & Sander Show, zal zelf niet op het collectors item van Ajax gaan bieden. ,,Er zitten weinig voetbalsupporters bij 3FM. Maar dat is ook niet belangrijk. Het gaat erom dat er zoveel mogelijk op het shirt geboden wordt. Er zijn vast genoeg Ajax-fans die dat unieke shirt willen hebben. Bovendien helpen ze het goede doel ermee.”

Wil jij op het shirt of de bal met de handtekeningen bieden? Ga dan naar de veilingsite van 3FM Serious Request.

Naar de veiling van 3FM Serious Request

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Gerard van Hees