Menu
Ajax steunt actie 3FM

Ajax steunt actie 3FM

De belofte die John Heitinga vrijdagmorgen deed op Radio 3FM wordt snel ingelost. Liefst elf collega-Ajacieden stellen voetbalschoenen ter veiling beschikbaar. Met hun bijdragen hopen de Ajacieden de 3FM Serious Request actie tot een nog groter succes te maken.

In samenwerking met het Rode Kruis zamelen de dj’s van 3FM deze week geld in om de slachtoffers van landmijnen te helpen. Naar schatting dertig miljoen mijnen overal ter wereld vormen een potentieel groot gevaar voor de lokale bevolking. De dj’s presenteren hun radioprogramma tot en met zondag vanuit een glazen studio op de Neude in Utrecht.
Heitinga was vandaag kort te gast in de uitzending. De Ajacied lichtte het initiatief vanuit de spelersgroep vrijdag persoonlijk toe. ,,De kicksen zijn echt gedragen door de spelers, de modder zit er soms nog op’’, vertelde de verdediger. ,,Sommige spelers dragen schoenen met daarop de namen van hun kinderen. Dat brengt geluk en maakt de voetbalschoenen bovendien uniek. De kicksen zijn gedragen tijdens trainingen en wedstrijden.’’
Binnenkort kan via de website van 3FM worden geboden op de schoenen van de Ajacieden. Roger en Markus Rosenberg stelden ieder drie paar schoenen beschikbaar. De overige Ajacieden hebben twee paar of een enkel paar afgestaan. De kicksen van Ryan Babel, Klaas Jan Huntelaar, Hedwiges Maduro en Wesley Sneijder zijn bovendien gesigneerd. Hetzelfde geldt voor de keepershandschoenen die Maarten Stekelenburg belangenloos heeft afgestaan. Tenslotte hebben ook Gabri, Urby Emanuelson, Edgar Manucharyan en George Ogararu schoenen beschikbaar gesteld. Als klap op de vuurpijl kan ook worden geboden op een door de hele selectie gesigneerd Ajax-shirt.

Lees meer op de website van 3FM.

Aangeboden items:

Voetbalschoenen:

Klaas Jan Huntelaar (een paar, gesigneerd)
Wesley Sneijder (een paar, gesigneerd)
Roger (drie paar)
Ryan Babel (twee paar, gesigneerd)
Kenneth Perez (twee paar, gesigneerd)
Gabri (twee paar)
Markus Rosenberg (drie paar)
Urby Emanuelson (een paar)
Edgar Manucharyan (twee paar)
George Ogararu (een paar)
Hedwiges Maduro (een paar, gesigneerd)

Keepershandschoenen Maarten Stekelenburg (een paar, gesigneerd)

1 door de hele selectie gesigneerd Ajax-shirt