Menu
Ajax steunt Scoren voor Gezondheid

Ajax steunt Scoren voor Gezondheid

Leerlingen van de Holendrechtschool spaarden met hun acties voor Scoren voor Gezondheid een mooi bedrag bijeen. Maandag nam Scoren voor Gezondheid de cheque in ontvangst op het voetbalgala. Siem de Jong haalde de cheque afgelopen week alvast op in Amsterdam Zuidoost.

Honderdduizend euro voor Scoren voor Gezondheid! Siem de Jong juicht mee met de leerlingen van de Holendrechtschool. Honderdduizend euro voor Scoren voor Gezondheid! Siem de Jong juicht mee met de leerlingen van de Holendrechtschool.

Kinderen bewegen steeds minder. In plaats van buiten te spelen zitten zij vaker achter de (spel)computer. En ook het eetpatroon laat duidelijk te wensen over: snacks en snoep zijn heel vaak binnen handbereik. Met als gevolg dat veel kinderen te ongezond leven en vaak te dik zijn. Hoog tijd om het tij te keren. Hoog tijd voor Scoren voor Gezondheid.

Kinderen spiegelen zich graag aan idolen. Daarom werkt Scoren voor Gezondheid samen met bekende topvoetballers uit de Eredivisie. Om tot grote prestaties te komen is een gezonde levensstijl nodig. Juist zij kunnen de kinderen hierbij helpen.

Klik hier voor meer informatie over Scoren voor Gezondheid >>

Nadat hij de cheque in ontvangst had genomen, deelde Siem de Jong handtekeningen uit aan de leerlingen. Nadat hij de cheque in ontvangst had genomen, deelde Siem de Jong handtekeningen uit aan de leerlingen.
Het bezoek werd afgesloten met een groepsfoto. Het bezoek werd afgesloten met een groepsfoto.
Michael van Praag overhandigde de cheque aan een vertegenwoordiger van de Stichting Meer dan Voetbal. Michael van Praag overhandigde de cheque aan een vertegenwoordiger van de Stichting Meer dan Voetbal.