Menu
Ajax - Sturm Graz uitverkocht! 

Ajax - Sturm Graz uitverkocht! 

De wedstrijd tussen Ajax en Sturm Graz is uitverkocht. Als je nog geen kaartje hebt, is het mogelijk om je in te schrijven voor de reservelijst. Wellicht komen er via de UEFA nog kaarten beschikbaar. Dit laten we als eerste weten aan de fans die op de lijst staan.

Sturm Graz is de 1e horde die Ajax moet nemen om zich te plaatsen voor de UEFA Champions League. De wedstrijd tegen de nummer 2 van Oostenrijk wordt gespeeld op 25 juli in de ArenA en begint om 20.30 uur. Op 1 augustus is de return in Oostenrijk. De winnaar van deze 2 wedstrijden plaatst zich direct voor Europees voetbal en gaat door naar de 3e voorronde Champions League.

Inschrijven reservelijst 
Wil je als eerste op de hoogte zijn van (eventuele) nieuwe beschikbaarheid? Schrijf je dan in voor de reservelijst. Zodra er weer kaarten in de verkoop gaan, laten we dat als eerste weten aan de mensen die op de reservelijst staan.  

F-Side 
Ben je seizoenkaarthouders op de F-Side? Dan kan je nog wel kaarten kopen voor Ajax – Sturm Graz (1 ticket per seizoenkaart). Na het inloggen op de Ajax-ticketshop kun je een kaartje aanschaffen. Ook is het voor fans op de F-Side nog mogelijk om een passe-partout voor de eerste 2 Europese wedstrijden te kopen. 

Schrijf je in voor reservelijst