Menu
Ajax Talentendagen: Jouw Ajax-avontuur begint hier!

Ajax Talentendagen: Jouw Ajax-avontuur begint hier!

Ajax organiseert in samenwerking met Partner van de Toekomst ABN AMRO de jaarlijks terugkerende Talentendagen. Tijdens de krokusvakantie kunnen jonge voetballertjes en voetbalmeiden zich van hun meest getalenteerde kant laten zien. De inschrijving voor het evenement is inmiddels geopend.

De Talentendagen vinden plaats van 26 februari t/m 28 februari en zijn er speciaal voor jonge voetballertjes in de leeftijd van 6 t/m 9 jaar en voetbalmeiden van 7 t/m 10 jaar. Sportcomplex de Toekomst – de kweekvijver van Ajax’ talenten – is ook dit jaar het toneel van de Talentendagen.

Uit de jongste groep deelnemers worden de grootste talenten geselecteerd. Zij zullen de nieuwe Ajax JO8 vormen. 

Programma
De deelnemende talentjes zullen ruim een uur bezig zijn op de velden. Daarbij treffen ze 6 onderdelen zoals dribbelen en schieten op doel.

Leeftijdsgroepen
De sportieve week start op maandag 26 februari met de allerjongsten (talentjes uit het jaar 2011). De week wordt afgesloten met spelers geboren in het jaar 2008.

Voetbalmeiden
Voor getalenteerde voetbalmeisjes zijn er 2 dagen waarop zij hun beste beentje kunnen voorzetten. Op dinsdag en donderdag komen speelsters (géén keepsters) van 7 t/m 10 jaar in actie. De beste 12 meiden worden geselecteerd en krijgen een masterclass van de Ajax Vrouwen.

Keepers
Jonge keepertjes krijgen ruim een uur keeperstraining en worden ingezet bij partijtjes.ABN AMRO ondersteunt mensen en instellingen die iets willen bereiken, door een duwtje in de rug te geven bij het ontdekken van talent of bij het waarmaken van ambities, door mensen te stimuleren alles eruit te halen wat er in zit. Hierdoor bieden we de ruimte die nodig is om dromen en ambities te realiseren.

ABN AMRO is sponsor van de jeugdopleiding van Ajax omdat ABN AMRO talent en talentontwikkeling in Nederland wil stimuleren.
Dat past uitstekend bij Ajax omdat zij de beste jeugdopleiding van de wereld hebben en hier dus alles doen om talenten zo goed mogelijk te ontwikkelen tot prof voetballer. Dat is immers de droom en ambitie van elk voetbaltalent.


Tekst & beeld: Ajax.nl
Naar inschrijvingsformulieren