Menu
Ajax Talentendagen weer gestart

Ajax Talentendagen weer gestart

De kop is er alweer af. De eerste dag van de Ajax Talentendagen 2013 is volbracht. Deze week zullen in totaal 800 voetballertjes hun voetbalkunsten tonen aan Ajax-scouts, -trainers en opleiders uit de jeugdopleiding van de Amsterdamse club.

Maandag werden de velden van de Toekomst overspoeld door de allerjongste deelnemers. Voetballers met als geboortejaar 2004 of 2005 deden hun uiterste best om de Ajacieden langs de kant te overtuigen van hun voetbaltalent. Voorzien van deelnemerslijsten houden alle Ajax-scouts de verrichtingen binnen de lijnen goed in de gaten. Voor de kleintjes is er natuurlijk maar een doel: een plekje te bemachtigen in de jeugdopleiding van Ajax. Dinsdag en donderdag worden de Talentendagen vervolgd op de Toekomst. Ook dan zijn vele spelers even gast bij hun favoriete club. Het is voor bijna alle deelnemers een onvergetelijke dag.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Gerard van Hees

Heini Otto verwelkomde de deelnemers aan de Talentendagen maandag op de Toekomst. Heini Otto verwelkomde de deelnemers aan de Talentendagen maandag op de Toekomst.
Voordat de bal rolde, eerst een plechtig moment: het checken van de aanmelding en bevestiging van Ajax. Voordat de bal rolde, eerst een plechtig moment: het checken van de aanmelding en bevestiging van Ajax.
Ook de jongste keepers proberen zich in de kijker te spelen bij de Ajax-scouts. Ook de jongste keepers proberen zich in de kijker te spelen bij de Ajax-scouts.
Een moment waarnaar vele, piepjonge Ajacieden hebben uitgekeken: voetballen bij Ajax! Een moment waarnaar vele, piepjonge Ajacieden hebben uitgekeken: voetballen bij Ajax!