Menu
Ajax Talentendagen weer van start

Ajax Talentendagen weer van start

Op De Toekomst vinden deze week weer de Ajax Talentendagen plaats. In samenwerking met ABN AMBRO, partner van de toekomst, staan deze dagen in het teken van jong talent.

Na een warm welkom in de kantine keken de deelnemers goed rond op het trainingscomplex.
De energie en het enthousiasme spatte er vanaf het begin al af.
De spelertjes hadden goede maatregelen genomen tegen de kou, in warme trainingspakken betraden zij het veld van De Toekomst. Onder leiding van de instructeurs werkten de talenten onder andere aan techniek, precisie en behendigheid.

De zes verschillende onderdelen zorgden voor een mooie balans en op het veld onstond een goede mix van inzet en sportiviteit. Tussen de activiteiten door was er nog tijd voor een heerlijke lunch. Aan tafel werden uitgebreid acties en momenten besproken. Na de hervatting bleef de inzet onverminderd hoog. Vanaf een afstandje keek het toegestroomde publiek aandachtig toe hoe de jongelingen zichzelf steeds weer verbeterden.

Ondanks het gure weer vertrokken de talenten aan het einde van de middag met een voldane glimlach van het veld. Wie weet loopt een van de deelnemers over tien jaar rond op De Toekomst als speler van Ajax.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Louis van de Vuurst