Menu
Ajax tekent contracten met suppliers

Ajax tekent contracten met suppliers

Ajax heeft zondagochtend voor het duel tegen FC Utrecht twee contracten getekend met suppliers. Staples Advantage is vanaf heden leverancier van kantoorartikelen aan Ajax. De samenwerking start voor de duur van een seizoen en heeft een optie voor nog eens twee jaar. Tevens verlengden Ajax en koffiepartner Roode Pelikaan zondag hun overeenkomst. De samenwerking die al enkele seizoenen liep, is verlengd tot het einde van het seizoen 2012 met eveneens een optie voor nog twee jaar.

Commercieel directeur Henri van der Aat reageert content: ,,Wij zijn tevreden dat wij als Ajax onze sponsorfamilie weer hebben kunnen uitbreiden. Met Staples Advantage hebben wij een kantoorspeler van wereldformaat weten te binden en koffiesupplier Roode Pelikaan is, als onderdeel van Autobar Holland, eveneens een grote goede speler in de markt.”

De teams van Roode Pelikaan en Ajax vieren de verlenging van het contract. De teams van Roode Pelikaan en Ajax vieren de verlenging van het contract.

Jason Land, Managing Director bij Staples Advantage is enthousiast. ,,Staples Advantage kent een grote business-to-business divisie en levert aan organisaties van 20 medewerkers tot en met grote multinationals, overheid, gezondheidszorg- en onderwijsinstellingen. Wij zijn blij dat wij nu ook mogen leveren aan de kampioen van Nederland. We werken al langer samen met de Amsterdam ArenA en vanaf eind vorig jaar leveren we ons brede scala aan kantoorartikelen en facilitaire producten dus ook aan Ajax. Onze relaties en potentiële klanten nemen wij graag mee naar de thuiswedstrijden in de ArenA.”

René Jansen is verantwoordelijk voor de marketing van Roode Pelikaan en is tevreden met de verlengde samenwerking: ,,Wij staan voor kwaliteitskoffie voor de horeca. Als duurzaam partner en totaalleverancier met een landelijk serviceapparaat bieden wij méér dan koffie alleen. Wij vinden het een groot goed het Ajax-personeel in de ArenA, op de Toekomst en in de Ajax Experience van koffie te voorzien.”

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Gerard van Hees