Menu

Ajax tekent partnerovereenkomst met ATP (The Advanced Travel Partner)

Ajax en ATP (The Advanced Travel Partner) hebben een vijfjarig partnercontract ondertekend. Met deze overeenkomst continueren de beide partijen hun samenwerking op een hoger niveau. Een van de bedrijven waaruit ATP ontstaan is, was al sinds 1985 sponsor van Ajax. Met deze vernieuwde samenwerking worden ATP en Ajax voor het eerst partners voor de volgende vijf jaar.

John Jansen, CEO van ATP, is enthousiast. “Ajax is niet alleen Nederlands meest succesvolle voetbalclub met een enorme naamsbekendheid en een positief imago, maar het is ook een organisatie waar heel veel gebeurt. Dankzij de uitstraling van Ajax verbeteren wij onze naam- en propositiebekendheid. Maar daarnaast doen we ook meer zaken met Ajax-klanten, -sponsors en -supporters. Onder andere via Ajax Travel & Events producten, waar wij de exclusieve rechten voor hebben. Zo worden er rondom thuiswedstrijden van Ajax al veel hospitality-arrangementen verkocht”, aldus Jansen.

Via Ajax Travel & Events kunnen supporters en bedrijven onder andere complete arrangementen boeken naar uit- en thuiswedstrijden.

ATP, The Advanced Travel Partner, is met meer dan 20 vestigingen door Nederland en meer dan 10 Europese partners één van de grootste zakelijke reisadviseurs van Nederland. In 1996 is ATP als een nieuwe, echt Nederlandse reisonderneming van start gegaan. Een uniek partnership van zelfstandige Nederlandse zakenreisspecialisten vormde de basis voor wat in de jaren daarna zou uitgroeien tot de tweede marktpartij op het gebied van zakenreizen.