Menu
Ajax terug in Amsterdam

Ajax terug in Amsterdam

De selectie van Ajax is donderdagmiddag teruggekeerd uit Milaan. Drie kwartier na de landing reed de spelersbus om 13:45 uur het dek van de Amsterdam ArenA op. Later in de middag werkte Ajax een uitlooptraining op de Toekomst af.

De selectie geniet vrijdag van een reeds geplande vrije dag. De spelers hebben zodoende even de tijd om het teleurstellende resultaat tegen AC Milan te verwerken. Vanaf zaterdag staat alles in het teken van de competitiewedstrijd tegen SC Cambuur. Na afloop van die training reist Frank de Boer met zijn staf en spelers alvast een dag voor de wedstrijd naar Friesland.

In de Friese hoofdstad Leeuwarden speelt Ajax zondag om 12:30 uur de voorlaatste competitiewedstrijd van het seizoen. Een week later sluit Ajax het jaar af met een uitwedstrijd tegen Roda JC. Tussendoor wacht op donderdag 19 december in Spakenburg nog de bekerwedstrijd tegen IJsselmeervogels.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

De assistent-coaches Hennie Spijkerman en Jaap Stam keerden aan het begin van de middag terug op de Toekomst. De assistent-coaches Hennie Spijkerman en Jaap Stam keerden aan het begin van de middag terug op de Toekomst.
Daley Blind op weg naar de kleedkamer. Daley Blind op weg naar de kleedkamer.
De spelers op weg naar het trainingsveld. De spelers op weg naar het trainingsveld.
Frank de Boer baalde nog na van het gelijkspel tegen AC Milan. Frank de Boer baalde nog na van het gelijkspel tegen AC Milan.
Thulani Serero kleedde zich warm aan voor de training. Thulani Serero kleedde zich warm aan voor de training.
Over drie dagen wacht alweer de volgende wedstrijd tegen Cambuur. Over drie dagen wacht alweer de volgende wedstrijd tegen Cambuur.