Menu
Ajax toont duels 2 en 6 mei in ArenA

Ajax toont duels 2 en 6 mei in ArenA

De wedstrijden van Ajax op zondag 2 mei en op donderdag 6 mei kunnen door fans van Ajax gratis worden bekeken in de Amsterdam ArenA. Er is geen (seizoen)Club Card-verplichting. De wedstrijden kunnen staand op het veld, of zittend vanaf de tribune worden bekeken.

Op 2 mei speelt Ajax de laatste competitiewedstrijd van het seizoen uit tegen N.E.C. Nijmegen en op 6 mei speelt het elftal de returnwedstrijd om de KNVB beker in Rotterdam. Beide wedstrijden worden niet alleen getoond op de grote schermen, die altijd in het stadion hangen. Er worden ook twee extra schermen aan de zijde van de hoofdtribune geplaatst. Zo kunnen beide wedstrijden vanaf de tribunes en vanaf het veld worden bekeken. Ajax organiseert deze evenementen in samenwerking met de gemeente Amsterdam en de Amsterdam ArenA.

Bij een eventueel kampioenschap op 2 mei biedt Ajax de aanwezigen, in afwachting van de spelers, technische staf en fans die uit Nijmegen terugkeren, in het stadion een verlengd programma aan. Als Ajax op 6 mei de beker wint geldt hetzelfde, ook dan wordt een aanvullend programma aangeboden totdat de spelers en technische staf terug zijn in Amsterdam.

In verband met veiligheid en ordeverstoring in het verleden en door de verwachte toestroom van veel supporters is gekozen voor de ArenA als feestlocatie. Mocht Ajax beide prijzen winnen, dan komt er een tweede huldiging, eveneens in de ArenA.

De Amsterdam ArenA is zondag 2 mei open vanaf 13.30 uur en donderdag 6 mei vanaf
17.30 uur. De toegang voor deze twee evenementen is gratis. Er is geen (seizoen)Club Card-verplichting, iedereen is welkom. Supporters hebben vanaf 13.30 uur toegang tot de ArenA via ingang J. Parkeren kan zoals gebruikelijk op de parkeerplaatsen rond de ArenA. Tarief is €2,20 per uur in P1 en €2,10 per uur op de overige parkeerplaatsen.

Op korte termijn komt er op Ajax.nl meer informatie beschikbaar over de twee evenementen. Houd de website dus goed in de gaten.

Foto en tekst: Ajax.nl