Menu
Ajax toost op het nieuwe jaar

Ajax toost op het nieuwe jaar

Bij Ajax vond zondagmiddag de jaarlijkse nieuwjaarsborrel plaats. In dezelfde intieme setting als vorig jaar werd er op het nieuwe jaar getoost.

Na de goede ervaringen van vorig jaar was de nieuwjaarsborrel van Ajax ook dit keer iets kleiner van opzet dan in het verleden. De leden, medewerkers en vrijwilligers van Ajax wensten elkaar op sportcomplex de Toekomst een mooi 2010 toe.

Uri Coronel nam in zijn hoedanigheid als voorzitter van de vereniging in de loop van de middag kort het woord en sprak de aanwezigen toe.

Voorafgaand aan de nieuwjaarsborrel werd er op het kunstgrasveld van de Toekomst een nieuwjaarswedstrijd gespeeld. Het personeelsteam van Ajax speelde verdienstelijk gelijk (3-3) tegen het veteranenelftal van Ajax.

Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst
Tekst: Ajax.nl

Het nieuwe jaar werd met een glas champagne ingeluid. Het nieuwe jaar werd met een glas champagne ingeluid.
De aanwezigen luisteren naar de toespraak van voorzitter Coronel. De aanwezigen luisteren naar de toespraak van voorzitter Coronel.
Leden, medewerkers en vrijwilligers van Ajax kwamen zondag bij elkaar. Leden, medewerkers en vrijwilligers van Ajax kwamen zondag bij elkaar.
Het personeelsteam van Ajax (thuistenue) speelde een nieuwjaarsduel tegen de Ajax veteranen. Het personeelsteam van Ajax (thuistenue) speelde een nieuwjaarsduel tegen de Ajax veteranen.
Op het goeddeels sneeuwvrije kunstgras werd met een oranje bal gespeeld. Op het goeddeels sneeuwvrije kunstgras werd met een oranje bal gespeeld.
Een duel om de bal. Een duel om de bal.
Het duel eindigde in 3-3. Het duel eindigde in 3-3.