Menu
Ajax toost op het nieuwe jaar

Ajax toost op het nieuwe jaar

Bij Ajax vond zondagmiddag de jaarlijkse nieuwjaarsborrel plaats. In een iets intiemere setting dan voorgaande jaren werd er op het nieuwe jaar getoost.

Algemeen directeur Rik van den Boog (rechts) opende voor de eerste keer het nieuwe jaar. Marco van Basten, net terug uit Portugal, was met zijn team ook aanwezig bij de nieuwjaarsborrel. Algemeen directeur Rik van den Boog (rechts) opende voor de eerste keer het nieuwe jaar. Marco van Basten, net terug uit Portugal, was met zijn team ook aanwezig bij de nieuwjaarsborrel.

De nieuwjaarsborrel van Ajax was dit keer iets kleiner van opzet dan anders. Geen cabaret, geen uitreikingen of presentaties en ook geen nationale sportpers zondagmiddag op de Toekomst. Gewoon een intiem samenzijn van alle Ajacieden om te toosten op het jaar 2009. Het was gezellig druk met leden van de directie en het bestuur, staf en spelers, overig personeel, leden en Ereleden en de vaste vrijwilligers.
Rik van den Boog opende voor het eerst het nieuwe jaar bij Ajax. De algemeen directeur, sinds 1 januari officieel in dienst, richtte kort het woord tot de aanwezigen, waarna Cor van Eijden (die zich als bestuurslid voornamelijk bezighoudt met verenigingzaken) een toost uitbracht op een mooi 2009.
Erelid André Kraan kletst bij met oud-doelman Eddy Pieters Graafland. Erelid André Kraan kletst bij met oud-doelman Eddy Pieters Graafland.

Het eerste elftal van Ajax kwam zondag terug uit Portugal en werkte vervolgens bij de ArenA nog en korte training af. Ondanks de vermoeidheid van een zware trainingsweek en het reizen kwamen de staf en spelers ’s middags ook nog even naar de Toekomst om het nieuwe jaar goed in te luiden.
De selectie kwam zondag terug uit Portugal, werkte 's middags nog bij de ArenA een korte training af en schoof daarna meteen aan bij de nieuwjaarsborrel. De selectie kwam zondag terug uit Portugal, werkte 's middags nog bij de ArenA een korte training af en schoof daarna meteen aan bij de nieuwjaarsborrel.
Het was met ongeveer 250 aanwezigen gezellig druk op de Toekomst. Het was met ongeveer 250 aanwezigen gezellig druk op de Toekomst.