Menu
Ajax traint in Camp Nou

Ajax traint in Camp Nou

Ajax begint woensdagavond in Spanje aan een nieuw avontuur in de UEFA Champions League. FC Barcelona is de eerste tegenstander in een poule met verder Celtic en AC Milan. Dinsdagavond trainde de kampioen van Nederland in het fraaie stadion van Barcelona.

Ajax wordt woensdagavond in Camp Nou door ruim 2.200 Ajax-fans gesteund. Ook bij de training waren dinsdagavond veel Ajacieden aanwezig.

Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

De Ajacieden betreden het veld van Camp Nou. De Ajacieden betreden het veld van Camp Nou.
Frank de Boer is even terug in het stadion waar hij jarenlang speelde. Frank de Boer is even terug in het stadion waar hij jarenlang speelde.
De afgelopen drie seizoenen lootte Ajax telkens een wedstrijd tegen Real Madrid in Bernabeu. Dit seizoen treft Ajax die andere Spaanse grootmacht in Camp Nou. De afgelopen drie seizoenen lootte Ajax telkens een wedstrijd tegen Real Madrid in Bernabeu. Dit seizoen treft Ajax die andere Spaanse grootmacht in Camp Nou.
Frank de Boer en Bojan tijdens de persconferentie in Camp Nou. Frank de Boer en Bojan tijdens de persconferentie in Camp Nou.
FC Barcelona-huurling Bojan even terug in het stadion van zijn club. FC Barcelona-huurling Bojan even terug in het stadion van zijn club.
Bojan vs. Van der Hoorn tijdens de training in Camp Nou. Bojan vs. Van der Hoorn tijdens de training in Camp Nou.
Fragment van de training in Barcelona. Fragment van de training in Barcelona.
Bojan en Stefano Denswil tijdens de oefensessie in Camp Nou. Bojan en Stefano Denswil tijdens de oefensessie in Camp Nou.
Siem de Jong start woensdag in de basis. Siem de Jong start woensdag in de basis.
Frank de Boer trainde ook nog even mee in het stadion van zijn voormalige club FC Barcelona. Frank de Boer trainde ook nog even mee in het stadion van zijn voormalige club FC Barcelona.