Menu

Ajax traint weer thuis

Ruim anderhalve week was er op het trainingsveld weinig activiteit te bespeuren. De A-selectie was op trainingskamp in Portugal en Jong Ajax week veel uit naar de Toekomst. Maar vanaf maandag is het veld weer in gebruik, want de selectie is terug en bereidt zich 'thuis' verder voor op de tweede competitiehelft.

Na een uitgebreide warming-up scheidden de keepers zich af van de spelers en gingen met Wil Coort naar een hoek van het veld. Didulica haakte echter vrij snel af . De Australiër voelde zich niet lekker en verruilde daarom het veld voor de kleedkamer.

Jari Litmanen liet zich niet zien op het veld, evenals Nigel de Jong, Nourdin Boukhari en Yakubu. De laatste drie voegen zich maandagavond bij de selectie van John van 't Schip, voor de wedstrijd tegen Jong RKC in de Beloftencompetitie.

Terwijl Coort de keepers dus onder handen nam, werden de overige Ajacieden in twee groepen verdeeld voor een grote rondo. Tot slot van de training volgde een grote partij op driekwart van het veld. Na ruim anderhalf uur mocht iedereen gaan douchen en zat het er weer op. Ajax is weer 'thuis', zondag wacht het eerste treffen na de winterstop.