Menu

Ajax Travel wordt Ajax Travel & Events

Ajax Travel gaat vanaf het huidige voetbalseizoen verder onder de naam Ajax Travel & Events. De online reisorganisatie, een samenwerkingsverband van Ajax en reisondernemer en Ajax-sponsor ATP Online, biedt onder de nieuwe naam nu ook de mogelijkheid hopitality-arrangementen te boeken voor de thuiswedstrijden van Ajax.

Ajax en ATP Online startten afgelopen seizoen met Ajax Travel. Als eerste voetbalclub in Nederland biedt Ajax reisdiensten aan via www.ajax.nl. De samenwerking tussen Ajax en ATP Online bleek afgelopen seizoen heel succesvol.

Ajax Travel & Events biedt online een ruime keuze aan reisaanbiedingen. Individuele
reizen of groepsreizen, maar ook losse vliegtickets – zowel zakelijk als privé – en reisverzekeringen kunnen bij Ajax Travel & Events worden geboekt.

Nieuw is de service waarbij groepsarrangementen voor hospitality rond de thuiswedstrijden van Ajax kunnen worden geboekt. Tevens biedt Ajax Travel & Events komend seizoen reizen naar de Champions Leaguewedstrijden van Ajax in het buitenland. Daarnaast kunnen met Ajax Travel & Events wedstrijden van oud-Ajacieden in het buitenland en of andere buitenlandse wedstrijden worden bezocht.

Ajax Travel & Events staat bovendien klaar voor de buitenlandse supporter of relatie van Ajax om een arrangement rond één van de thuiswedstrijden van Ajax te verzorgen.

Sinds 1984 verzorgt ATP Sports Travel (onderdeel van ATP Online) alle reizen van Ajax. ATP Online, The Advanced Travel Partner, is met een twintigtal vestigingen door Nederland en meer dan tien strategische partners in Europa één van de grootste zakelijke reisadviseurs die ons land telt. Daarnaast beschikt ATP Online over een eigen groepsreizen- en incentives-afdeling en is ATP Online gespecialiseerd in congres en destination management. ATP Online heeft in Nederland diverse vakantiereisbureaus en vervult met haar website www.atp.nl een voortrekkersrol op het gebied van verkoop van online reisproducten.