Menu
Ajax treft Anderlecht in finale Future Cup

Ajax treft Anderlecht in finale Future Cup

Ajax neemt het in de finale van de AEGON Future Cup 2013 op tegen RSC Anderlecht. De Amsterdammers plaatsten zich zondagochtend voor de eindstrijd met een klinkende zege (5-0) op Benfica. Later op de dag versloegen de Belgen in hun eindstrijd het Braziliaanse Sao Paulo.

Anderlecht klopte in de andere halve finale Sao Paulo na penalty’s. Na de reguliere speeltijd prijkte een 1-1-stand op het scorebord. De strafschoppenreeks leverde de Belgen een beslissende 4-3 overwinning op.

De finale van de AEGON Future Cup wordt vanaf 15:00 uur gespeeld op sportcomplex de Toekomst. Voor de eindstrijd zijn nog kaarten beschikbaar.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Gerard van Hees

Dolle vreugde bij de spelers van Anderlecht na het nemen van de laatste en beslissende strafschop. Dolle vreugde bij de spelers van Anderlecht na het nemen van de laatste en beslissende strafschop.
De Ajacieden uit de B1 (balkon) zaten eerste rang bij de penaltyreeks tussen Anderlecht en Sao Paulo. De Ajacieden uit de B1 (balkon) zaten eerste rang bij de penaltyreeks tussen Anderlecht en Sao Paulo.