Menu
Ajax treft Porto en Manchester United op LG Amsterdam Tournament 2006

Ajax treft Porto en Manchester United op LG Amsterdam Tournament 2006

Geheel volgens traditie organiseert The International Event Partnership 4 en 5 augustus het LG Amsterdam Tournament in de Amsterdam ArenA. Het deelnemersveld bestaat dit jaar uit de topclubs Manchester United FC, FC Porto, Galatasaray SK en gastheer AFC Ajax. Deze ploegen, met een combinatie van internationale sterren en fantastisch jong talent, gaan onderling uitmaken wie Arsenal opvolgt als titelhouder. Ajax speelt eerst tegen Porto en vervolgens treffen de Amsterdammers Manchester United.

Ieder team speelt twee volledige wedstrijden. Het wedstrijdschema is als volgt:

Vrijdag 4 augustus
19.00: Manchester United - Galatasaray
21.15: Ajax - Porto

Zaterdag 5 augustus
19.00: Porto - Galatasaray
21.15: Ajax - Manchester United

Het LG Amsterdam Tournament wordt voor de achtste keer in successie georganiseerd door The International Event Partnership, dat wederom heeft gezorgd voor een zeer aansprekend deelnemersveld met topploegen uit aansprekende voetballanden.

LG Electronics, één van de grootste producenten van electronica en ICT-producten ter wereld, is voor het tweede jaar op rij hoofdsponsor van het LG Amsterdam Tournament.
James Kim, President van LG Electronics Europe: "Het LG Amsterdam Tournament is een van de grote voetbal sponsorprojecten van LG Electronics in Europa. Gezien de topclubs die dit jaar meedoen verwacht ik ook nu weer mooie en enerverende wedstrijden van het hoogste niveau. Het toernooi geeft daarmee een goede afspiegeling van de betrokkenheid van LG in Europa en waar LG Electronics voor staat."

Als vanouds wordt bij het LG Amsterdam Tournament een alternatief puntensysteem gehanteerd, waarbij voor het scoren van goals extra punten worden toegekend en een verliezer van de eerste wedstrijd alsnog winnaar van het toernooi kan worden.

Wat ook niet zal veranderen zijn de lage toegangsprijzen van het toernooi. De goedkoopste kaarten voor een avond kosten slechts € 27,- waarvoor de toeschouwer maar liefst twee topwedstrijden te zien krijgt.

De vrije verkoop voor het LG Amsterdam Tournament start 3 juni. Vanaf dat moment zijn kaarten zonder Club Card-verplichting te koop bij alle filialen van Ticketbox en te bestellen via www.ticketbox.nl. Voor meer informatie kijk op www.lgamsterdamtournament.com .