Menu
Ajax TV en Ziggo Sport lanceren Inside Ajax 

Ajax TV en Ziggo Sport lanceren Inside Ajax 

Ajax TV trapt komende vrijdag, 11 augustus, in samenwerking met Ziggo Sport Inside Ajax af. Dit nieuwe televisieprogramma komt iedere vrijdag om 20:00 uur op Ziggo Sport en wordt gepresenteerd door Fresia Cousiño Arias. Zij ontvangt wekelijks een Ajax-speler of andere prominente Ajacied in de gloednieuwe Inside Ajax-studio, midden op sportcomplex de Toekomst.

In de eerste aflevering is Joël Veltman te gast. Met de nieuwe Ajax-aanvoerder zal onder meer worden gesproken over de bewogen voorbereiding, het verloren tweeluik tegen Nice in de derde voorronde van de UEFA Champions League en de naderende competitiestart tegen Heracles Almelo. Kijkers kunnen ook uitstapjes naar niet-voetbalzaken verwachten. Zo worden er wekelijks Skillgames gespeeld en is een van de vaste items de ZiggoCam, een vlog-item met telkens wisselende thema’s.

Ajax TV en @ZiggoSport lanceren Inside Ajax! 📺⚽️
Meer 👉 https://t.co/5QNV88I8F9#InsideAjax pic.twitter.com/ema5ENxswz

— AFC Ajax (@AFCAjax) 10 augustus 2017

FIFA-clash
Uniek is dat de studiogast – indien mogelijk – na de uitzending blijft hangen voor een potje FIFA tegen een van de official eSporters van Ajax: E-divisie kampioen Dani Hagebeuk of Koen Weijland. De wekelijkse Ziggo eBattle is live te volgen via het YouTube-kanaal van Ajax.

Ajax en Ziggo maakten vorig seizoen ook al een gezamenlijk televisieprogramma, toen nog onder de naam Ajax TV Kick Off. Opvolger Inside Ajax is behalve op Ziggo Sport ook te volgen op Ziggo Sport Totaal, dat te ontvangen is bij alle distributeurs in Nederland. Het programma duurt wekelijks 25 minuten. 

Tekst en beeld: Ajax.nl