Menu
Ajax TV live vanuit De Lutte

Ajax TV live vanuit De Lutte

De Ajax-selectie is maandagochtend naar De Lutte vertrokken voor een trainingskamp van zes dagen. Uiteraard volgen Ajax TV en Ajax.nl de landskampioen daar op de voet. Regelmatig komen we ook met live-uitzendingen.

Zo kan je aanstaande zaterdag al kijken naar het oefenduel van Ajax met Aalborg (live vanaf 14:30 uur). Ook als volgende week zaterdag de wedstrijden tegen Achilles '29 en Real Sociedad op het programma staan, kan je op de eerste rang zitten om de live-uitzendingen te volgen.

Maar niet alleen de wedstrijden worden live uitgezonden. Het ligt in de planning om ook live een spelersinterview te doen (houd de site in de gaten om te zien hoe laat en met wie dit interview wordt gehouden) en ook de training op woensdag kan je live zien. Op de vrijdag in De Lutte geeft trainer Frank de Boer traditioneel een persconferentie waarin hij vooruit blikt op het seizoen en hij ingaat op de actualiteit. Ook dit persmoment is live te zien bij Ajax Exclusive TV.

De live-programmering van Ajax Exclusive TV voor komende week is:

Zaterdag 12 juli:

14:30 uur Ajax - Aalborg

Woensdag 16 juli:

10:30 Training
18:00 Exclusief spelersinterview

Vrijdag 18 juli

13:30 Persconferentie Frank de Boer

Zaterdag 19 juli

11:00 Ajax - Achilles '29
14:30 Ajax - Real Sociedad

Bovengenoemd schema is onder voorbehoud. Houd de site in de gaten voor de actuele tijden.

Mis niets van de voorbereiding en sluit nu een abonnement af. Via onderstaande link kan je een abonnement voor een halfjaar of een jaar afsluiten.

We raden geinteresseerden aan om vroegtijdig een abonnement af te sluiten! Het abonnement is niet meteen actief, maar de activatie kan enige tijd op zich laten wachten, aangezien er een validatie moeten worden gedaan van de betaling.

Bestel hier je abonnement op Ajax Exclusive TV