Menu
Ajax TV: Toekomst Journaal

Ajax TV: Toekomst Journaal

In het Toekomstjournaal aandacht voor de Ajax-talenten. Deze week speelde Ajax D2 tegen Elinkwijk D1. Ook Ajax E1 is aan het werk te zien. De ploeg van trainer Casimir Westerveld liet fraaie voetbalstaaltjes zien tegen Laren '99 D1.

De selectie van Ajax D2. De ploeg van Heini Otto leverde tegen Elinkwijk D1 een prima teamprestatie. De selectie van Ajax D2. De ploeg van Heini Otto leverde tegen Elinkwijk D1 een prima teamprestatie.

In het Toekomstjournaal wordt wekelijks aandacht besteed aan de talenten van de Toekomst. De mooiste doelpunten, de fraaiste acties en waardevolle teamprestaties; het is allemaal te zien in het Toekomstjournaal op Ajax TV. Deze keer veel doelpunten van de E1 én de D2. Bekijk nu de hoogtepunten, uitslagen en ranglijsten.
Ook de Ajacieden van de E1 presteerden afgelopen weekeinde uitstekend op de Toekomst. In de topper tegen Laren '99 D1 leverden de Amsterdammers prima werk. Ook de Ajacieden van de E1 presteerden afgelopen weekeinde uitstekend op de Toekomst. In de topper tegen Laren '99 D1 leverden de Amsterdammers prima werk.