Menu
Ajax TV: Toekomst Journaal

Ajax TV: Toekomst Journaal

In het Toekomstjournaal aandacht voor de verrichtingen van de C2 en de D3 van Ajax. De beide jeugdploegen kwamen afgelopen weekeinde vriendschappelijk in actie op de Toekomst. Bekijk nu de samenvattingen.

De selectie van Ajax C2. De spelers van trainer Bryan Roy leverden op de Toekomst een prima prestatie tegen Hollandia C1. De selectie van Ajax C2. De spelers van trainer Bryan Roy leverden op de Toekomst een prima prestatie tegen Hollandia C1.

De kleine Ajacieden ontliepen elkaar, vooral wat betreft het aantal gemaakte doelpunten weinig. De C2, voor spelers tot 14 jaar, scoorde er tegen Hollandia C1 zelf lustig op los en incasseerde geen enkele tegentreffer. Voordat de voetballers van trainer Bryan Roy het seizoen weer hervatten, wacht de C2 nog een oefenduel. Zondag is het elftal opnieuw aan het werk te zien op het eigen sportcomplex de Toekomst. SV Hoofddorp C1 is vanaf 10.00 uur de tegenstander.
De selectie van Ajax D3. De ploeg van trainer Eddie van Schaik won de stadsderby van DWS D1. De selectie van Ajax D3. De ploeg van trainer Eddie van Schaik won de stadsderby van DWS D1.

De D3 wist afgelopen weekeinde vijf keer te scoren in de vriendschappelijke wedstrijd tegen de D1 van stadgenoot DWS. Ook Eddie van Schaik kan tevreden zijn over het uiteindelijke resultaat, al werden wel tegendoelpunten geïncasseerd. De wedstrijd tegen DWS was wat betreft het resultaat een waardige generale repetitie voor de hervatting van het seizoen. De D3, voor Ajacieden tot 12 jaar, speelt de eerste competitiewedstrijd van 2009 uit tegen FC Abcoude D1. Dat duel begint om 11.30 uur.