Menu
Ajax TV: Toekomst Journaal

Ajax TV: Toekomst Journaal

In het Toekomstjournaal wekelijks aandacht voor twee jeugdelftallen van de Toekomst. Dit keer samenvattingen van de wedstrijden die de C2 en D2 afgelopen weekeinde speelden. Beide duels kenden een spectaculair en doelpuntrijk verloop.

Ajax C2 blijft verwikkeld in een spannende titelrace. Afgelopen weekeinde rekende de ploeg van trainer Bryan Roy af met Geinoord Nieuwegein C1. Ajax C2 blijft verwikkeld in een spannende titelrace. Afgelopen weekeinde rekende de ploeg van trainer Bryan Roy af met Geinoord Nieuwegein C1.

Ajax C2 was gastheer voor Geinoord Nieuwegein C1. De Ajacieden van trainer Bryan Roy strijden een spannende kampioensstrijd met Argon C1 en Roda'23 C1. De wedstrijd tegen de Nieuwegeiners moest dus worden gewonnen... De C2 zorgde voor onvervalst spektakel op de Toekomst en had zelfs een scorende doelman (uit nood als rechtsbuiten ingebracht) in de gelederen. Ajax D2 is de trotse koploper in de tweede divisie voor D-junioren. Het elftal van trainer Heini Otto had dit weekeinde weinig tot geen enkele moeite met Koninklijke HFC D1.

Ajax D2 is de trotse koploper in de tweede divisie voor D-junioren. Heini Otto zag zijn ploeg tegen Koninklijke HFC flink met 'scherp' schieten.. Ajax D2 is de trotse koploper in de tweede divisie voor D-junioren. Heini Otto zag zijn ploeg tegen Koninklijke HFC flink met 'scherp' schieten..