Menu
Ajax TV trapt nieuw seizoen op FOX Sports af

Ajax TV trapt nieuw seizoen op FOX Sports af

Met het tweeluik tegen OGC Nice gaat niet alleen het voetbalseizoen officieel van start voor de spelers, maar ook voor Ajax TV. Daags na de heenwedstrijd in Zuid-Frankrijk begint een nieuw seizoen van Ajax TV op FOX Sports. De eerste aflevering is donderdag 27 juli om 18:30 uur op FOX Sports 5 en om 22:00 uur op FOX Sports 1 te zien.

De komende twee weken moeten de liefhebbers van Ajax TV het nog doen met één - overigens extra lange -  uitzending per week. Vanaf 7 augustus is er elke werkdag weer een aflevering van Ajax TV op Fox Sports 1. Die start om 19:10 uur en ook dit jaar word je weer op de hoogte gehouden met samenvattingen, interviews, voorbeschouwingen, achtergronden en al het nieuws rondom de club. Een verschil met vorig jaar is dat de uitzendingen iets korter worden, een kwartier. Afgelopen seizoen duurde een aflevering nog 18 minuten. 

In het teken van Nouri
De eerste uitzending, die van donderdag 27 juli, staat in het teken van Abdelhak Nouri, met onder meer fraaie voetbalbeelden en het indrukwekkende eerbetoon in Geuzenveld, waar zich daags na het bekend worden van het trieste nieuws over zijn blijvende hersenschade een grote mensenmassa bij het ouderlijk huis van Nouri verzamelde. Ook OGC Nice - Ajax komt aan bod. Een week later wordt uitgebreid teruggeblikt op de return in de Amsterdam ArenA.

Tekst en beeld: Ajax.nl