Menu
Ajax veilig aangekomen in Oostenrijk

Ajax veilig aangekomen in Oostenrijk

In totaal bevonden zich 23 spelers en 3 keepers aan boord van het toestel. Onder hen waren ook de jongelingen Riechedly Bazoer (16) en Kenny Tete (17) die afgelopen zaterdag hun officieuze debuut voor Ajax maakten. Ook de tien (jeugd)internationals sloten zich maandagochtend weer bij de groep aan.

Nicolai Boilesen was met afstand de vrolijkste speler aan boord van vlucht V5 9035. De Deense verdediger maakte tegen SDC Putten zijn rentree na lang blessureleed. Naast de blijdschap over zijn fysieke gestel droeg de terugkeer van zijn landgenoten ook bij aan zijn goede humeur. Afgelopen week waren alleen Christian Poulsen en Boilesen namens het Deense zestal op de Toekomst aanwezig. De (jeugd)internationals Lasse Schöne, Christian Eriksen, Viktor Fischer en Lucas Andersen meldden zich maandagochtend weer op de club en stapten even later met de overige Ajacieden in het vliegtuig.

Ook de internationals Siem de Jong, Toby Alderweireld, Kenneth Vermeer, Niklas Moisander, Kolbeinn Sigthórsson en Danny Hoesen sloten maandagochtend weer bij de groep aan. Daardoor heeft Frank de Boer tijdens het trainingskamp in Neustift weer een groot deel van het vaste basisteam tot zijn beschikking. Alleen de jeugdinternationals Daley Blind en Ricardo van Rhijn ontbreken in Oostenrijk. Het duo heeft nog een week langer vakantie na het jeugd-EK in Israël.

Ajax Media volgt Ajax tijdens het trainingskamp in Oostenrijk op de voet. Via Ajax.nl, Ajax TV, Twitter en Facebook houden we je iedere dag op de hoogte van de gebeurtenissen voor en achter de schermen.

Tekst en foto's: Ajax.nl

De jongelingen Riechedly Bazoer en Kenny Tete voor vertrek op Schiphol Oost. De jongelingen Riechedly Bazoer en Kenny Tete voor vertrek op Schiphol Oost.
Ajax-sponsor Oad Reizen had de stoelen in het vliegtuig van een speciaal Ajax-tintje voorzien. Ajax-sponsor Oad Reizen had de stoelen in het vliegtuig van een speciaal Ajax-tintje voorzien.