Menu
Ajax veilig gearriveerd in Brussel

Ajax veilig gearriveerd in Brussel

De Ajacieden zijn veilig aangekomen in Brussel. In de Belgische hoofdstad bereidt Ajax zich voor op het duel met RSC Anderlecht. Donderdag staan de Amsterdammers in het Constant Vanden Stockstadion tegenover de Belgische grootmacht. De aftrap wordt verricht om 21.05 uur.

De spelersbus van Ajax verliet de Amsterdam ArenA woensdagmorgen om 10.00 uur. Een kleine drie uur later checkten de spelers en begeleiders in bij Sofitel Brussels Le Louise. Na een sportmaaltijd en een rustperiode maken de Ajacieden zich straks op voor de eerste training op Belgische bodem. Vanaf 19.00 uur maken de Amsterdammers kennis met de sfeer en speelveld in het Stade Constant Vanden Stock. Het stadion biedt plaats aan 21.845 toeschouwers. Het uitvak wordt donderdagavond volledig bezet door Ajax-supporters. De kaarten voor dit uitduel waren binnen enkele minuten uitverkocht.

Een halfuur voor de oefensessie van vanavond blikken trainer Martin Jol en Jan Vertonghen vooruit op het vervolg in de Europa League. Ajax besloot zijn eerste optreden in de Europa League af met een gelijkspel, in de ArenA, tegen FC Timisoara: 0-0. Ajax is met negentien selectiespelers present in Belgiƫ.

Houd de website in de gaten voor een uitgebreid verslag van de training en de persconferentie.