Menu
Ajax veilig geland

Ajax veilig geland

De Ajacieden hebben Schotland veilig bereikt. Na een vliegreis van ruim een uur kwam de selectie van trainer Henk ten Cate om 11.50 uur in Glasgow aan.

Ajax landde vanmorgen om 11.50 uur in Schotland. Vanavond spelen de Amsterdammers om 20.45 uur (Nederlandse tijd) tegen Glasgow Rangers. Die wedstrijd is live te zien op RTL7. De uitzending begint om 20.30 uur. Ajax landde vanmorgen om 11.50 uur in Schotland. Vanavond spelen de Amsterdammers om 20.45 uur (Nederlandse tijd) tegen Glasgow Rangers. Die wedstrijd is live te zien op RTL7. De uitzending begint om 20.30 uur.

In de Schotse hoofdstad spelen de Amsterdammers vanavond een oefenwedstrijd tegen Glasgow Rangers (Ibrox Stadium, 20.45 uur Nederlandse tijd). Edgar Davids is de opvallendste afwezige in de Ajax-selectie. De middenvelder liep tegen Go Ahead Eagles een breuk in zijn scheenbeen op.

Het programma voor woensdag, donderdag en vrijdag is even duidelijk als overzichtelijk. Tweemaal daags is het trainingscomplex van Stirling University het decor bij de Ajax-trainingen. De Ajax-trainingen staan dagelijks gepland om 10.30 en 17.15 uur. De overige uren staan in het teken van rust en de mentale voorbereiding op het nieuwe seizoen.

De vijfdaagse oefentrip op Schotse bodem wordt zaterdag afgesloten met de oefenwedstrijd tegen en bij Falkirk. Direct na het treffen in Falkirk Stadium vliegen de Ajacieden vanaf het vliegveld van Edinburgh terug naar Amsterdam. Ajax opent het nieuwe voetbalseizoen 2007-2008 op 11 augustus met de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal. In de Amsterdam ArenA strijden Ajax en PSV om de eerste prijs van het seizoen.

Een week voor de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal wordt ook het vriendschappelijke, maar daardoor niet minder prestigieuze LG Amsterdam Tournament (2 en 4 augustus) gespeeld. Ajax treft op het ‘eigen’ toernooi in de Amsterdam ArenA, Arsenal en Atlético Madrid.
Lees hier meer over de kaartverkoop>>