Menu
Ajax veilig geland in Madrid

Ajax veilig geland in Madrid

Ajax is vanmiddag tegen een uur geland op de luchthaven van Madrid. Dinsdagavond wacht de eerste Champions League-uitwedstrijd van het seizoen tegen Real Madrid. Maandagavond staat in het Bernabéu de persconferentie en de training voor Ajax op het schema.

Trainer Frank de Boer heeft negentien spelers geselecteerd. De achttien mannen die zaterdag tegen Twente in actie kwamen aangevuld met Nicolas Lodeiro. Voor Jan Vertonghen zal het een bijzonder duel zijn. Bij de vorige editie was de huidige aanvoerder geschorst en zag hij de wedstrijd waarin Ajax kansloos was vanaf de tribune.

Jan Vertonghen wil revanche voor de nederlaag van vorig seizoen. Jan Vertonghen wil revanche voor de nederlaag van vorig seizoen.

Na de persconferentie en de training zal Ajax terugkeren in hotel en dinsdagochtend zullen de mannen een lichte training op het imponerende complex van Real Madrid ondergaan. ’s Avonds om 20:45 uur begint Real Madrid - Ajax. De Spanjaarden gaan aan kop in groep D met drie punten uit 1 duel (uit bij Dinamo Zagreb won de Koninklijke met 0-1).

Volg Ajax in Madrid via de officiële Ajax Twitter; @Official_Ajax!

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Eyong Enoh geeft zich over aan zijn eigen muziek en zingt luid mee. Eyong Enoh geeft zich over aan zijn eigen muziek en zingt luid mee.
Voor Dmitry Bulykin is het zijn eerste Europese uitduel met Ajax. De Rus wordt geflankeerd door Alderweireld en Eriksen. Voor Dmitry Bulykin is het zijn eerste Europese uitduel met Ajax. De Rus wordt geflankeerd door Alderweireld en Eriksen.
Kolbeinn Sigthórsson zal er alles aan doen Iker Casillas een vervelende avond te bezorgen. Kolbeinn Sigthórsson zal er alles aan doen Iker Casillas een vervelende avond te bezorgen.
Sjaak Swart en Bryan Roy zijn mee gereisd met Ajax naar Madrid. Sjaak Swart en Bryan Roy zijn mee gereisd met Ajax naar Madrid.
Daley Blind, Jasper Cillessen en Siem de Jong wachten op de bagage. Daley Blind, Jasper Cillessen en Siem de Jong wachten op de bagage.