Menu
Ajax veilig geland in Moskou

Ajax veilig geland in Moskou

De selectie van Ajax is woensdag veilig geland in Moskou. Na een vlucht van een kleine drie uur landde het team van Frank de Boer om 13:30 uur Nederlandse tijd in de hoofdstad van Rusland. Omdat het in Moskou twee uur later is, moesten de horloges en telefoons bij aankomst even versteld worden. Woensdagavond traint de selectie in het stadion van Spartak Moskou. Voorafgaand aan de oefensessie geeft Frank de Boer een persconferentie.

Naast de 18-koppige Ajax-selectie bevonden ook andere bekende gezichten van de (voetbal)sport zich aan boord van het vliegtuig. Tennisser Jacco Eltingh, Bryan Roy en Rob Witschge zijn als speciale gasten met Ajax meegereisd naar Moskou, waar de temperatuur bij aankomst net onder het vriespunt lag.

Donderdagavond neemt Ajax het in de return van de achtste finales van de UEFA Europa League op tegen Spartak Moskou. Het team van Frank de Boer moet proberen een 1-0 achterstand uit de heenwedstrijd goed te maken om de volgende ronde te bereiken.

Tekst en foto's: Ajax.nl

Ajax-spelersbegeleider Herman Pinkster betreedt de spelersbus. Ajax-spelersbegeleider Herman Pinkster betreedt de spelersbus.
De bus die de Ajacieden tot vrijdag door druk en winters Moskou loodst. De bus die de Ajacieden tot vrijdag door druk en winters Moskou loodst.