Menu
Ajax veilig geland in Washington

Ajax veilig geland in Washington

Ajax is donderdagavond (Amerikaanse tijd 15:00 uur) in de Verenigde Staten aangekomen. Na een vlucht van ruim acht uur landde het team van Frank de Boer op de luchthaven Dulles van Washington DC. De 18-koppige selectie speelt zondag een oefenwedstrijd tegen DC United.

De Ajacieden stapten om 12:30 uur in het vliegtuig richting Washington DC. Rond de klok van 15:00 uur (Amerikaanse tijd) landde het vliegtuig op Washington Dulles International Airport. De ‘gewonnen’ uren lieten zich uiteraard wel even voelen, want het bioritme van de kampioenen van Nederland was al een halve dag verder. Het zonnige weer in Washington DC vergoedde echter veel.

Vanaf vrijdag zullen ze waarschijnlijk helemaal in de ‘Amerikaanse modus’ zijn. Die dag staat de eerste training op Amerikaanse bodem op het programma. Ook geven vijf spelers en de technische staf later op de dag een clinic in het RFK Stadium.

Volg Ajax in Amerika via Ajax.nl, Ajax TV en Twitter @Official_Ajax

Tekst en foto’s: Ajax.nl

Maarten Stekelenburg verlaat het vliegveld na ruim acht uur vliegen. Maarten Stekelenburg verlaat het vliegveld na ruim acht uur vliegen.
Frank de Boer betreedt de teambus op Dulles Washington Airport. Frank de Boer betreedt de teambus op Dulles Washington Airport.
Gregory van der Wiel vertelt Ajax TV over de vlucht en de eerste dag in de USA. Gregory van der Wiel vertelt Ajax TV over de vlucht en de eerste dag in de USA.