Menu
Ajax veilig geland in Zagreb

Ajax veilig geland in Zagreb

Dobrodošao, oftewel welkom! Ajax is exact om vijf over twaalf veilig geland op Zracna Luka, de luchthaven van Zagreb. Het elftal van trainer Frank de Boer speelt dinsdagavond de derde Champions League-wedstrijd tegen Dinamo Zagreb. Maandagavond staan er een persconferentie en een training in het Maksimir Stadion op het programma.

De achttienkoppige selectie verzamelde zich iets over achten op de Amsterdam ArenA, waarna de reis werd voortgezet naar Schiphol. Na een vlucht van ruim anderhalf uur, maakte het toestel van Jet2 even over twaalven contact met Kroatische bodem.

Dinsdagavond staat het belangrijke Champions League-duel met Dinamo Zagreb op het programma. Dinamo staat op de vierde plek in groep D met 0 punten uit twee wedstrijden. De club uit de hoofdstad van Kroatië verloor de wedstrijden tegen Real Madrid (0-1) en Olympique Lyon (2-0). Ajax heeft een punt binnengehaald en bezet de derde plek. De eerste wedstrijd werd 0-0 gelijkgespeeld tegen Olympique Lyon. Het tweede duel met Real Madrid verloren de Amsterdammers met 0-3. Het is daarom zaak dat Ajax dinsdagavond wint van Dinamo. Maandagavond kunnen de Ajacieden alvast wennen aan het Maksimir Stadion, waar de training wordt afgewerkt.

Volg Ajax in Zagreb via @AFCAjax op Twitter, Ajax.nl en Ajax TV!


Tekst: Ajax.nl/Nadia Marhoum
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Volg Ajax in Zagreb via Twitter!

Bij aankomst gaan de telefoons (ook die van Jan Vertonghen) natuurlijk meteen aan. Bij aankomst gaan de telefoons (ook die van Jan Vertonghen) natuurlijk meteen aan.
Al wachtend op zijn bagage checkt Nicolas Lodeiro zijn ingekomen berichten. Al wachtend op zijn bagage checkt Nicolas Lodeiro zijn ingekomen berichten.
Jody Lukoki en Dico Koppers reisden mee naar Zagreb. Jody Lukoki en Dico Koppers reisden mee naar Zagreb.
De Kroatische pers wachtte vol verwachting op de Ajax-selectie. De Kroatische pers wachtte vol verwachting op de Ajax-selectie.
Kersverse vader Miralem Sulejmani werd onthaald als een echte voetbalheld. Kersverse vader Miralem Sulejmani werd onthaald als een echte voetbalheld.