Menu
Ajax verder in UEFA Cup

Ajax verder in UEFA Cup

Zonder zelf in actie te komen heeft Ajax de volgende ronde van de UEFA Cup bereikt. Doordat HSV zijn uitwedstrijd van Slavia Praag won (0-2) is Ajax al zeker van een plaats bij de beste drie in Groep F. De Amsterdammers strijden nog wel om de eerste plek in de poule.


De andere wedstrijd in de poule tussen Aston Villa en MSK Zilina werd verrassend gewonnen door de Slowaken met 1-2. De overwinning mag echter niet baten voor MSK Zilina, de ploeg eindigt na vier wedstrijden op vier punten. Ook HSV en Aston Villa zijn al zeker van de volgende ronde. Net als Ajax behaalden ook de Engelsen en Duitsers zes punten. In het UEFA Cuptoernooi blijven na de poulefase uiteindelijk 32 clubs over.
Ajax speelt nog één wedstrijd in de groepsfase, tegen Slavia Praag op 17 december. Het is de laatste kans voor de supporters om de Ajacieden dit kalenderjaar nog in actie te zien in een Europees duel. HSV ontvangt dezelfde avond Aston Villa. Ajax, HSV en Aston Villa kunnen de poulefase dus nog afsluiten met de koppositie in de groep. Voor de wedstrijd tegen Slavia Praag zijn nog kaarten beschikbaar. Dus kom naar de Amsterdam ArenA! Klik hier voor meer informatie over de kaartverkoop >>
Stand in Groep F:
1. HSV 3-6
2. Aston Villa 3-6
3. Ajax 3-6
4. MSK Zilina 4-4
5. Slavia Praag 3-1