Menu

Ajax verhuurt Nourdin Boukhari aan NAC Breda

Ajax en NAC Breda hebben overeenstemming bereikt over de verhuur van Nourdin Boukhari aan de Bredase club voor de rest van het seizoen 2003-2004. Bovendien heeft NAC Breda aansluitend een optie tot koop. Ook de speler heeft inmiddels overeenstemming bereikt met de club uit Breda. Over de financiƫle condities van de overeenkomst doet Ajax zoals gebruikelijk geen mededelingen.

Nourdin Boukhari debuteerde op 1 september 2002 in de A-selectie van Ajax in de uitwedstrijd tegen FC Groningen (3-1 voor Ajax). Twee maanden later maakte hij in de competitiewedstrijd tegen AZ zijn eerste doelpunt.

Boukhari speelde in totaal 22 wedstrijden voor Ajax in de Holland Casino Eredivisie, waarin hij 6 keer scoorde. Bovendien speelde hij 3 duels in de Amstel Cup en 4 in de UEFA Champions League.

Voor zijn komst naar Ajax was Nourdin Boukhari drie seizoenen actief voor Sparta, waar hij tot 76 competitiewedstrijden en 13 competitiedoelpunten kwam.

Nourdin Boukhari is sinds november 2001 Marokkaans international. Hij verdedigde tot nog toe 4 keer de kleuren van Marokko.