Menu
Ajax verkoopt meer dan 30.000 seizoenkaarten

Ajax verkoopt meer dan 30.000 seizoenkaarten

Ajax heeft vandaag zijn 30.000ste seizoenkaart voor het seizoen 2016-2017 verkocht. Dit is ruim 1500 meer dan vorig seizoen rond deze tijd.

Vandaag is de laatste dag dat (de meeste) seizoenkaarthouders kunnen verlengen. Daarna kan Ajax geen garantie meer geven op het behoud van de eigen plek.

Beschikbaarheid seizoenkaarten
Inmiddels is de vrije verkoop van seizoenkaarten in volle gang. In de loop van deze week zullen er extra seizoenkaarten beschikbaar komen, onder andere in de prijscategorie € 222,50 tot € 288. Nieuwe seizoenkaarthouders dienen er snel bij te zijn gezien de beperkte beschikbaarheid. Op ajaxseizoenkaart.nl is meer informatie te vinden, waaronder een actueel overzicht van de vakken en prijzen.

Gratis seizoenkaart
Met dank aan onze hoofdsponsor Ziggo loopt er tot 8 juni een aantrekkelijke actie. Als je overstapt naar het Ziggo Alles-in-1-Complete-pakket, dan krijg je € 222,50 vergoed. En voor enkele vakken betekent dit dus een gratis seizoenkaart. Als je al een Ziggo-abonnement hebt, maak je ook kans op een volledige vergoeding van je seizoenkaart. Klik hier voor meer informatie over deze actie.

Tekst: Ajax.nl
Foto: Gerard van Hees